Officiële vertegenwoordiging
Verzending binnen 24u
Zakelijke inkoopprijzen
Directe levering uit voorraad

Welke Camera's werken met HomeKit Secure Video?

De unieke camera's van Aqara die werken met Apple HomeKit Secure video

Welke Camera's werken met HomeKit Secure Video

Aqara heeft een reeks slimme camera's ontwikkeld die naadloos integreren met het Apple HomeKit ecosysteem. Met deze integratie kunnen gebruikers genieten van een eenvoudige en veilige ervaring bij het bewaken van het huis of kantoor.
Of je nu kiest voor de Aqara G2H Pro of één van de andere modellen uit het assortiment, je kunt er zeker van zijn dat je gemakkelijk toegang hebt tot je camerafeeds via de Apple Home app. Dit betekent dat je niet alleen in realtime kunt bekijken wat er gebeurt, maar ook dat je gebruik kunt maken van de geavanceerde functies van HomeKit, zoals automatiseringen, meldingen en integratie met andere slimme apparaten in je huis.
Met Aqara camera's die compatibel zijn met Apple HomeKit en bijna allemaal al een hub zijn, is het nog nooit zo eenvoudig geweest om je huis in de gaten te houden.  Aqara's integratie met HomeKit biedt een betrouwbare oplossing die aan al je behoeften voldoet.

De Aqara camera's 

Aqara Doorbell G4 

De Aqara Doorbell G4 is een opmerkelijke innovatie, aangezien het de eerste deurbel is die volledig compatibel is met Apple HomeKit Secure Video. Nu beschikbaar in de Apple Store, markeert deze deurbel een bijzondere toevoeging aan het assortiment slimme apparaten. Het feit dat het nu verkrijgbaar is in de Apple Store benadrukt de buitengewone prestatie en betrouwbaarheid van deze deurbel. Als je meer wilt weten over de Aqara Doorbell G4, klik dan op de onderstaande button. 


Lees meer 

Aqara Hub G3 

De Aqara Camera Hub G3 is compatibel met Apple HomeKit en Apple Secure Video. Het functioneert niet alleen als beveiligingscamera, maar ook als een hub voor slimme automatiseringen. Je kunt eenvoudig gebaren gebruiken of extra apparaten toevoegen om leuke en handige automatiseringen in huis te creëren. Met de Camera Hub G3 behoud je volledige controle over je privacy en geniet je van hoogwaardige beveiliging en slimme functies in één apparaat. Als je meer wilt weten over de Aqara Camera Hub G3, klik dan op de onderstaande button. 


Lees meer 

Aqara Camera E1

De nieuwste aanwinst in Aqara's productlijn, de Camera E1. Deze camera is te integreren met zowel Apple HomeKit als Apple Secure Video. Met de Camera E1 kun je je huis in de gaten houden vanaf elke locatie via je Apple apparaten. Of je nu op vakantie bent, op het werk of gewoon in de woonkamer zit, je hebt altijd toegang tot live beelden en opnames van je woning. Bovendien is de Camera E1 uitgerust met geavanceerde functies zoals bewegingsdetectie, tweewegs-audio en nachtzicht, waardoor je een nog uitgebreidere controle hebt over je huisbeveiliging.  Als je meer wilt weten over de Aqara Camera E1, klik dan op de onderstaande button. 


Lees meer 

Aqara Hub G2H Pro

De Aqara Camera G2H Pro is een geavanceerde beveiligingscamera die perfect werkt met Apple HomeKit en HomeKit Secure Video. Het biedt end-to-end versleuteling voor privacybescherming en kan ook dienen als een hub voor het Aqara Smart Home-ecosysteem. Met zijn eenvoudige installatie en veelzijdigheid is het de ideale keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een betrouwbare en geïntegreerde beveiligingsoplossing. Als je meer wilt weten over de Aqara Camera Hub G2H Pro, klik dan op de onderstaande button. 


Lees meer 

Verkooppunten NL

Verkooppunten BE