Officiële vertegenwoordiging
Altijd 2 jaar garantie
Officiële EU-versie
In-house tech support

Aqara Smart Video Doorbell G4

Ontdek de eerste batterijgevoede deurbel met HomeKit Secure Video en ondersteuning voor streaming naar Google- en Alexa smart displays


 

Aqara Smart Video Doorbell G4 

De Aqara Smart Video Doorbell G4 is de unieke videodeurbel en werkt op zowel batterijen als bedraad. Het is de eerste batterijgevoede optie die werkt met Apple's HomeKit Secure Video en ondersteunt streaming naar Google en Alexa smart displays, met lokale AI gebruikt voor gezichtsherkenningswaarschuwingen, automatiseringen en nog veel meer. Het is de enige deurbel in zijn soort met gratis cloudopslag waarbij je niet bent gebonden aan een maandelijks abonnement. Bovendien heeft de Indoor Chime een MicroSD ingang, hierdoor kan je binnenshuis je videobeelden opslaan. De Smart Video Doorbell G4 wordt standaard geleverd met de Indoor Chime en een Wedge voor montage in een hoek van 20°.


Bekijk product 

Unieke functies 

Lokale AI gezichtsherkenning 

Weet gelijk wie er voor de deur staat dankzij de AI gezichtsherkenning! Je ontvangt een melding op je smartphone met de naam van wie de Doorbell G4 het gezicht herkent. De gezichten worden uitsluitend bewaard in de lokale Lokale gezicht algoritme, hierdoor hoef je nooit bang te zijn dat je privacy wordt geschonden. Je kan zelfs met de gezichtsherkenning automatiseringen in huis starten! Schakel bijvoorbeeld te verlichting in zodra de deurbel ziet dat jij voor de deur staat, handig he? 

Werkt met HomeKit en andere ecosystemen 

Integreer de deurbel met je Apple HomeKit systeem. Krijg de meldingen binnen op je Apple apparaten, bijvoorbeeld je iPhone & iPad. Je kan de video zelfs op je Apple TV laten afspelen zodra er iemand voor de deur staat. Je kan de Doorbell G4 tevens koppelen met je Google Nest Display. Zeg bijvoorbeeld ''hey Google, wie staat er voor de deur'' en Google laat de camera beelden zien.

Gratis cloud- en lokale opslag 

Bij deze camera zit je niet vast aan een abonnement zoals bij de meeste Video deurbellen. Je hebt toegang tot de lokale cloud opslag. De camera beelden blijven 7 dagen bewaard in de cloud. Tevens kan je een SD-kaart tot 512GB gebruiken voor de opslag van je camera beelden. 

On demand video en gesprekken 

Je deurbel gaat af, maar je bent niet thuis. Je kan dan doormiddel van de microfoon laten weten dt je er niet bent. Laat bijvoorbeeld de postbezorger weten waar die het pakketje voor je kan neer zetten. Een leuk feitje: Je kan verschillende stem vervormingen gebruiken. 

Batterij, bedraad en 2-in-1

Je hebt bij deze deurbel de keuze of je het wil aansluiten doormiddel van draden of het wil laten werken via batterijen. De batterijen gaan ongeveer 4 maanden mee. De batterijen kunnen tevens handig zijn bij een stroomuitval, zo blijft de camera altijd werken ondanks die even niet voorzien is van stroomtoevoer. 

Indoor Chime 

Je heoft hierdoor nooit bang te zijn dat je de bel niet hoort. De deurbel beschikt namelijk over een Chime-repeater. Hierdoor weet je zeker dat je deurbel altijd over een sterke netwerk verbinding beschikt hoor je overal duidelijk de deurbel afgaan. Tevens beschikt de Repeater over een plek voor een microSD kaart van maximaal 512GB. Deze SD kaart is niet inbegrepen. 

Het Aqara ecosysteem

De deurbel is gelijk een uitbreiding voor je smart home. Je kan de deurbel namelijk koppelen met de andere Aqara producten in huis. Zo kan je bijvoorbeeld instellen, dat zodra er iemand voor de deur staat na een bepaalde tijd de lichten bij de voordeur automatisch aanspringen. 

Verkooppunten NL

Verkooppunten BE