Officiële vertegenwoordiging
Verzending binnen 24u
Zakelijke inkoopprijzen
Directe levering uit voorraad

Aqara Smart Video Doorbell G4

De unieke HomeKit compatibele deurbel met lokale AI
Artikel nummer: AC015GLB02
EAN: 6970504218659
Productinformatie "Aqara Smart Video Doorbell G4"
De Aqara Smart Video Doorbell G4 is de unieke videodeurbel en werkt zowel op batterijen als bedraad. Het is de eerste batterijgevoede optie die werkt met Apple's HomeKit Secure Video en ondersteunt streaming naar Google en Alexa smart displays, met lokale AI gebruikt voor gezichtsherkenningswaarschuwingen, automatiseringen en nog veel meer. De Smart Video Doorbell G4 wordt standaard geleverd met een Wedge voor montage in een hoek van 20°.
  
Met de Smart Video Doorbell G4 kan je overal ter wereld een gesprek starten vanaf je smartphone. Het apparaat heeft een breed kijkveld met 162° en 1080P HD video. De lens is volledig van glas voor helder beeld. De deurbel is geschikt voor koude- en warme omgevingstemperaturen en heeft een IPX3 rating. Dit betekent dat de deurbel spatdicht is, de aanbevolen installatie is op een veranda of andere schaduwrijke plek.
Standaard wordt de Doorbell G4 geleverd met een WiFi Indoor Chime (binnen gong). De Indoor Chime zorgt voor de verbinding tussen het Smart Video Doorbell, het lokale netwerk en het internet. Dankzij de externe Indoor Chime blijft de Doorbell G4 toegankelijk in het lokale netwerk als er geen actieve internetverbinding is. Verder heeft de Indoor Chime een akoestisch geluid tot 95 dB.

Lokale AI gezichtsherkenning
Het grootste voordeel is de lokale gezichtsalgoritme, zelfs als het apparaat niet is verbonden met internet blijft de herkenningsfunctie actief. Als de Doorbell G4 is verbonden met een Aqara Zigbee hub
Het ingebouwde lokale gezichtsalgoritme is het grootste voordeel van de Aqara-deurbel. Het kan mensen helpen snel de identiteit van de persoon buiten de deur te achterhalen door de naam van het opgegeven gezicht op te merken en een pushmelding via de app te sturen, of door verschillende automatiseringen* in te stellen op basis van de specifieke persoon. Zelfs als het netwerk soms wordt losgekoppeld, wordt de herkenningsfunctie niet beïnvloed.

Werkt met Apple HomeKit en meer
De Smart Video Doorbell G4 is de eerste batterijgevoede deurbel met ondersteuning voor HomeKit Secure Video. Dit betekent dat de stream en opgeslagen beelden zijn versleuteld volgens de standaard van HomeKit Secure Video. Bovendien is de videostream met audio naar Google- en Alexa displays te realiseren.

Gratis cloud- en lokale opslag
De gebruikers zijn niet gebonden aan een abonnement voor de opslag van beelden. De Doorbell G4 biedt 7 dagen gratis cloudopslag en de optie om gebruik te maken van een microSD-kaart (in de indoor chime). De lokale opslag op een microSD kaart is ontzettend handig en veilig, de MicroSD is niet standaard inbegrepen. De maximale ondersteunde opslag voor de MicroSD kaart is 512GB. In de toekomst worden de mogelijkheden uitgebreid met NAS opslag.

Batterij, bedraad en 2-in-1
De veelzijdige voedingsmogelijkheden maakt de Smart Video Doorbell G4 zeer praktisch. De deurbel is te voeden op drie manieren: batterij, bedraad en gecombineerd. Bij de laatste mogelijkheid is de batterij een back-up voor als de deurbel (tijdelijk) niet is voorzien van stroomvoorziening. De Doorbell G4 werkt tot 4 maanden op 6x AA batterijen (standaard meegeleverd). Verder kan je de Doorbell G4 aansluiten met een externe voeding van 12-24V AC (0.2A) of 8-24 DC (0.5A).

De Smart Video Doorbell G4 kan via de Aqara App ingesteld worden met maskeringsgebieden. Hiermee kan je maximaal drie gebieden toewijzen voor het beschermen van de privacy van de buren in het live videoscherm.

Tot slot, heeft de Smart Video Doorbell G4 extra functionaliteiten als stemverandering, niet storen modus, gepersonaliseerde beltonen en diverse statusalarmen.

Kenmerken
  • Video deurbel met WiFi
  • Gratis cloud opslag en microSD optie
  • Werkt op batterijen, voeding of gecombineerd
  • Opslag en encryptie mogelijk met HomeKit Secure Video
  • Stand-alone of in combinatie met Aqara Hubs te gebruiken
  • All-round compatibiliteit met alle populaire ecosystemen, waaronder Apple Home
  • Ondersteuning voor streaming naar Google- en Alexa smart displays
  • Lokale gezichtsherkenning voor automatiseringen, notificaties en meer
  • Inbegrepen Indoor Chime voor opslag & lokale verbinding met Doorbell G4
Eigenschappen "Aqara Smart Video Doorbell G4"
Aantal batterijen: 6 * LR6 AA alkaline
Kijk hoek (camera): 162°
Max. detectie hoek: Horizontal 120°, vertical 80°
Overige opmerkingen: Smart Video Doorbell G4×1, Chime Repeater×1, AA Battery×6, User Manual× 1, Screwdriver×1, Wall Screws & Anchors kit×1, 20° Wedge Bracket×1, Wedge Screws Kit×1, Cable for Chime×1
Video resolutie: 1080p@20fps/720p@20fps/360p@20fps (Adjustable)
Voedingsbron: 12V-24V AC 0.2A 50/60Hz 8V-24V DC 0.5A
Product video
Handleiding & Datasheet "Aqara Smart Video Doorbell G4"