Officiële vertegenwoordiging
Verzending binnen 24u
Zakelijke inkoopprijzen
Directe levering uit voorraad

Welke Aqara hub moet ik kiezen?

Je wil starten met Aqara, maar welke hub kies je? Lees alle verschillen, plus en min punten van elke Aqara hub hieronder en kom erachter welke hub er bij jouw Aqara smart home past!

Welke Aqara hub moet ik kiezen? 

Aqara beschikt over verschillende soorten hubs, met verschillende functies. Het kan daarom soms wel veranderd zijn welke hub nu het beste bij jouw smart home past. Daarom zetten wij alle hubs op een rijtje om de keuze makkelijker te maken. 

Welke hubs heeft Aqara? 

Aqara G3 Hub

De Aqara Camera Hub G3 is een HomeKit secure videocamera met gezichts- en gebarenherkenning. Deze hub kan tot wel 128 Zigbee apparaten aansturen. 

Lokaal kan deze smart home hub ook infrarood apparaten aansturen zoals bijvoorbeeld: audioapparatuur, TV en airco’s. De camera kan 360 graden draaien en kan gebruikt worden als tracking camera om dieren en mensen te volgen of kan scènes starten door middel van gebaren. Dit is mogelijk dankzij de gezichtsherkenning die de camera heeft. De camera beschikt tevens over een privacy mode, dan zal de camera wegdraaien in de behuizing. 

Bekijk product 

Aqara G2H Hub Pro 

Deze slimme Aqara Camera Hub G2H Pro kan dienen als beveiliging camera voor je smart home. De hub kan met 128 apparaten worden verbonden. Daarnaast heeft deze camera functies zoals video intercom, motion en geluidsdetectie. Met deze camera kan je een timelapse maken, zo kan je de dag in een korte video samenvatten. De camera heeft privacy zones hiermee voorkom je dat sommige gebieden in bereik van de camera worden opgenomen.

Bekijk product 

Aqara Hub M1S

De Aqara Hub M1S heeft een ingebouwde speaker dus kan tevens gebruikt worden als alarm of bijvoorbeeld als extra gong voor de deurbel G4. Je kan op deze hub 128 apparaten toevoegen. Deze Zigbee 3.0 hub beschikt over een lichtrand. Hierdoor kan je de hub tevens gebruiken als nachtlampje. De helderheid van het licht is aan te passen in de Aqara App. De hub kan zelfs tegen je praten. Als de avond scène wordt gestart dan zou de hub ‘’slaaplekker’’ kunnen zeggen. Deze hub word geplaatst in een stopcontact. 

Bekijk product 

Aqara Hub E1 

Op de Aqara Hub E1 kan je 128 apparaten verbinden. Dit is de snelste en de meest laagdrempelige hub om te beginnen met een Aqara smart home. De Aqara Hub E1 is voorzien van een USB-A port. Deze hub kan je dus in een Powerbank, PC of bijvoorbeeld een router stoppen om te laten werken. De hub heeft een hoek van 210 graden dus is flexibel om ergens te plaatsen. Tot slot kan de Aqara Hub E1 gebruikt worden als Wifi versterker.

Bekijk product 

Aqara Hub M2 

De Aqara Hub M2, is de meest geavanceerde hub van Aqara. De hub werkt met infrarood apparaten zoals: Audioapparatuur, Tv en Airco’s. De hub is tevens ingebouwd met een speaker dus is te gebruiken als alarm of bijvoorbeeld als extra gong voor de deurbel. Je kan 128 apparaten koppelen en de hub werkt op het Zigbee 3.0 protocol. 

Bekijk product

De vergelijking van de Aqara hubs