Officiële vertegenwoordiging
Verzending binnen 24u
Zakelijke inkoopprijzen
Directe levering uit voorraad

Aqara Pet Feeder C1

De unieke slimme voerbak met Zigbee ondersteuning. Geschikt voor katten en honden tot 15kg
Artikel nummer: AM036GLW01
EAN: 6970504218178
Productinformatie "Aqara Pet Feeder C1"

De Aqara Pet Feeder C1 is een slimme automatische voerbak met Zigbee 3.0. Het apparaat is ontworpen om te verbinden met je smart home, voer schema’s uit te voeren en is op te nemen in automatiseringen. De Pet Feeder C1 heeft een functie voor schema’s en handmatige voer bediening op afstand via de Aqara Hubs. Via de Aqara Home app kan je eenvoudig de schema’s en automatiseringen instellen. Hierdoor kan de Pet Feeder C1 geactiveerd worden via sensoren of controllers. De mogelijkheid om te automatiseren met de Pet Feeder C1 maakt het product echt slim.

Werkt lokaal

De Pet Feeder C1 werkt op een USB-voeding (een USB-voedingsadapter wordt niet standaard meegeleverd) en heeft een optionele back-up batterij (LR20). Omdat de schema functie lokaal wordt uitgevoerd zorgt dit ervoor dat de Pet Feeder C1 altijd blijft functioneren, zelfs als de hub of internetverbinding uitvalt.

Statistieken via Aqara Home app

Geen enkel type voer en huisdier is hetzelfde. Dankzij de handige statistieken geeft de Pet Feeder C1 inzicht in de hoeveelheid voer die per dag is geconsumeerd. Via de Aqara Home app kan je de portie in grammen toevoegen, op deze manier heb je toegang tot statistieken en kan je precies zo veel voer geven als je huisdier nodig heeft.

Voedertank

De voedertank heeft een grote inhoud van 4L, dit is geschikt voor kleine- en middelgrote huisdieren. Een 4-liter voedseltank is geschikt voor zowel katten als honden tot 15 kg en kan circa 1,7 kg dierenvoer bevatten. Dit is één maand voeding voor een kat van 4 kg*. De voedertank houdt het voer vers en droog. Bij de Pet Feeder C1 wordt standaard droogmiddel meegeleverd. Daarnaast is de deksel voorzien van een anti-mors constructie, zodat het voer niet uit de tank valt als het apparaat wordt gekanteld. Alle onderdelen die in contact komen met voedsel zijn gemaakt van veilig materiaal. De roestvrijstalen kom, plastic tank en rubberen dispenser wiel zijn allemaal eenvoudig te verwijderen en schoon te maken.

Tot slot, heeft de Pet Feeder C1 een ingebouwde microfoon die kan gebruikt worden om een bericht op te nemen. Het bericht wordt afgespeeld wanneer het voer wordt gegeven. De microfoon en het bericht werken enkel via het apparaat en zijn verder niet te gebruiken via de Aqara hubs.

Compatibel met populaire smart home ecosystemen voor spraakbediening via de Aqara Hubs. Bediening via Siri, Alexa, Google, IFTTT werkt via Aqara Home scènes en automatiseringen.

Kenmerken

  • Zigbee 3.0
  • Repeater in het Zigbee netwerk
  • Werkt op een USB-A aansluiting
  • Optionele back-up batterij (3 x LR20, niet standaard meegeleverd) 
  • Automatische voerbak met 4L tank
  • Schema functie voor voer werkt lokaal
  • All-round compatibiliteit met alle populaire spraakassistenten via de Aqara hubs

*Gebaseerd op data van petmd.com (dagelijks 50g)

Eigenschappen "Aqara Pet Feeder C1"
Communicatie & Protocol: Zigbee
Draadloos protocol: Zigbee 3.0
Kleur: Wit
Voedingsbron: 5V, 1A
Handleiding & Datasheet "Aqara Pet Feeder C1"