Officiële vertegenwoordiging
Verzending binnen 24u
Zakelijke inkoopprijzen
Directe levering uit voorraad

Aqara Door and Window Sensor P2

€ 24,79*

Totaal prijs incl. accessoires € 24,79*

Artikel nummer: AS056GLW02
EAN: 6970504219649
Productinformatie "Aqara Door and Window Sensor P2"

De Aqara Door and Window Sensor P2 combineert Thread & Matter-ondersteuning in een iconische sensor. Het biedt gebruikers de mogelijkheid om de sensor direct te verbinden met een Thread Border-router van andere fabrikanten. Dit heeft twee belangrijke voordelen: de sensor kan direct worden gekoppeld aan een slimme speaker en profiteren van Matter-functionaliteit. Daarnaast biedt de nieuwe sensor geavanceerde automatiserings- en beveiligingsfuncties waar Aqara* bekend om staat.

Belangrijk: De Aqara Door and Window Sensor P2 werkt alleen met een Thread Border Router. De Hub M3 is de enige Thread border router in het assortiment van Aqara. Voor sommige functies is een Aqara Border Router nodig. Bekijk uitgebreide beschrijving voor meer informatie.

Matter ondersteuning*

Met Matter hoeven gebruikers zich geen zorgen meer maken over verschillende ecosystemen en technische protocollen. Het enige wat nodig is, is een Matter-compatibele app en een Thread Border-router die Matter ondersteunt, wat resulteert in een vereenvoudigde verbinding tussen ecosystemen en platforms.


Controle van status

Blijf volledig op de hoogte met realtime meldingen op je smartphone. Je zult nooit een potentiële dreiging missen en hebt volledige controle over de veiligheid.


Lokale huisautomatisering:

Integreer de Door Window Sensor P2 in je smart home-ecosysteem om geavanceerde automatiseringen te creëren. Bijvoorbeeld het aanpassen van thermostaatinstellingen of het activeren van een beveiligingscamera wanneer een deur wordt geopend. Deze automatiseringen worden lokaal uitgevoerd, zonder afhankelijkheid van de cloud. Dit beschermt de privacy van de gebruiker en zorgt ervoor dat de automatiseringen blijven werken, zelfs zonder internetverbinding.


Ondersteuning van spraakassistenten:

De Aqara Door and Window Sensor P2 ondersteunt Apple Siri en Alexa. Via spraakassistenten kun je waarschuwingen ontvangen, deuropeningen controleren en de status van de deur controleren.

 

Eenvoudige installatie en onderhoud

Gebruikers kunnen het op verschillende locaties en in verschillende situaties gebruiken. Met de krachtige CR123A-batterij** hoeven gebruikers zich geen zorgen te maken over frequente batterijvervanging, aangezien de batterij naar verwachting ongeveer 2 jaar meegaat.


Extra functies in de Aqara Home App***

De P2-sensor heeft uitgebreide lokale parametersettings die beschikbaar zijn via de Hub M3. Gebruikers kunnen de gevoeligheid van de sensor fijn afstellen binnen een bereik van 1-3 cm en de slaaptijd aanpassen op basis van specifieke scenario's. Daarnaast kan de knop worden gebruikt om verschillende smart home-automatiseringen te activeren. Tot slot stuurt de Tamper Alarm-functie onmiddellijk waarschuwingen naar je smartphone als de sensor wordt gesaboteerd.


Disclaimer

* Een Thread Border Router en/of Matter Controller is vereist om de Door and Window Sensor P2 te gebruiken met een compatibel ecosysteem. 

** De levensduur van de batterij is afhankelijk van de verbinding met de Border Router en de Matter app. Voor de beste resultaten wordt een Aqara Border Router aanbevolen.

*** Voor ondersteuning van Matter over Thread in de Aqara Home app is de Aqara Hub M3 vereist. De Aqara Hub M3 wordt verwacht in Q4 2023.


Kenmerken

  • Batterijgevoed (CR123A)
  • Deur Raam Sensor met Thread
  • Controleer de open/dicht status
  • Voor verbinding met Matter is Thread Border Router vereist
Eigenschappen "Aqara Door and Window Sensor P2"
Bedrijfstemperatuur: -10℃ ~ 40℃
Bedrijfsvochtigheid: 5% ~ 95%
Draadloos protocol: BLE 5.0, Thread
Compatibiliteit

Matter Controller and Thread Border Router: What do I need?

Option 1: 2-in-1 Matter Controller & Thread Border Router

To add the P2 to a Matter app, the central hub needs support for Matter controller and Thread border router functionalities. If you are looking for a 2-in-1 solution, there are several options, see the table below. A Thread Border router is required to connect to the Apple, Google, Amazon, and SmartThings ecosystems.

Apple

Apple TV 4K 3rd gen, 128GB

Apple TV 4K 2nd gen

HomePod 2nd gen

HomePod Mini

Google

Nest Hub 2nd gen

Nest Hub Max

Nest WiFi Pro

Samsung

SmartThings Hub v3

Aeotec Hub V3

SmartThings Station

Amazon

Echo 4th generation

Home Assistant

Yellow

Option 2: using a separate Matter Controller and a separate Thread Border Router

If you already have a 2-in-1 Matter Controller & Thread Border Router, but want to connect the device to an additional platform, you can add another Matter Controller to your setup. For example:

Matter App – Apple Home

Non-Thread Matter Controller – Apple HomePod 1st generation

Compatible Matter Thread Border Router – Amazon Echo 4th generation