Officiële vertegenwoordiging
Verzending binnen 24u
Zakelijke inkoopprijzen
Directe levering uit voorraad

Aqara Cube T1 Pro

De Aqara Cube T1 Pro is de vernieuwde versie van zijn voorgang met HomeKit ondersteuning
Artikel nummer: AR020GLW01
EAN: 6970504217614
Productinformatie "Aqara Cube T1 Pro"

De Aqara Cube T1 Pro heeft alle voordelen van zijn voorganger en belangrijke verbeteringen. Het apparaat is namelijk nog gemakkelijker in gebruik, wordt ondersteunt door HomeKit en werkt met Zigbee 3.0. Daarnaast zijn de acties eenvoudig herkenbaar omdat elke kant is voorzien van een dobbelsteen indicator. De Aqara Cube T1 Pro heeft een brede compatibiliteit dankzij de nieuwe Scene Mode. De laatstgenoemde modi is ontwikkeld voor het gebruik als controller in het HomeKit ecosysteem.

De verlichtings- en gordijnproducten van Aqara zijn optimaal te gebruiken met de nieuwe controller. Door de Cube T1 Pro te draaien kan je de helderheid en kleurtemperatuur van verlichting aanpassen en het openingspercentage van het gordijn bedienen. De functie is configureerbaar in de Aqara Home App.

Twee modi – Scene Mode & Action Mode

  • Met de Scene Mode kan je elke kant gebruiken om scènes of apparaten te bedienen. Elke kant heeft een dobbelsteenachtige indicator die het duidelijk maakt welke kant, welk apparaat bestuurt.
  • Met de Action Mode gebruik je de Cube T1 Pro als de klassieke Cube, hierdoor gedraagt het apparaat zich als de klassieke Cube met behoud van andere voordelen zoals Zigbee 3.0. De Cube T1 Pro kent in deze modi 6 verschillende bewegingen, waaronder: schuiven, kantelen, draaien, aanraken, omkeren (180°) en keren (90°).

Compatibel met populaire smart home ecosystemen via de Aqara Hubs, waaronder HomeKit, Alexa, IFTTT en meer. Tot slot, ondersteunt de Aqara Cube T1 Pro OTA-updates. Dit betekent verbeteringen en oplossingen toegevoegd kunen worden via firmware updates via een Aqara Hub. Matter ondersteuning zal beschikbaar zijn via een OTA update.

Kenmerken

  • Zigbee 3.0
  • Twee modi voor brede compatibiliteit
  • Batterijgevoed (CR2450 standaard meegeleverd)
  • Future-proof dankzij ondersteuning OTA updates
  • All-round compatibiliteit met alle populaire ecosystemen
Eigenschappen "Aqara Cube T1 Pro"
Batterij type: CR2450
Communicatie & Protocol: Zigbee
Draadloos protocol: Zigbee 3.0
Handleiding & Datasheet "Aqara Cube T1 Pro"