Officiële vertegenwoordiging
Verzending binnen 24u
Zakelijke inkoopprijzen
Directe levering uit voorraad

Aqara Curtain Driver E1 (Track Version)

De Aqara Curtain Driver E1 Track Version is een retrofit gordijncontroller met Zigbee 3.0 voor bediening van gordijnrails.
Artikel nummer: AM025GLW01
EAN: 6970504215122
Draadloos protocol: Zigbee
Productinformatie "Aqara Curtain Driver E1 (Track Version)"
De Aqara Curtain Driver E1 is een retrofit gordijncontroller met Zigbee 3.0. Het apparaat is eenvoudig op te hangen aan de rail of de roede. Geniet van automatische bediening van de bestaande gordijnen op basis van het weer, de tijd, de temperatuur of andere triggers. De Curtain Driver E1 heeft een krachtige motor en kan zware gordijnen (tot 12kg) trekken. Daarnaast heeft het apparaat een instelbare openingssnelheid, zodat de motor stiller werkt of het gordijn langzaam opent. Tevens is er ondersteuning voor apparaat groepering, hierdoor kan je met twee Curtain Drivers een raam met twee gordijnen tegelijkertijd openen. Dit betreft de officiële Europese versie met CE keuring en voldoet aan de wettelijke eisen.

Twee versies beschikbaar: Track en Rod
De Curtain Driver E1 ondersteunt vrijwel alle gordijnrails of -roedes.
  • Rod versie: ondersteunt alle typen roedes
  • Track versie: ondersteunt alle U- en I-rails
Het product heeft een ingebouwde batterij (6400 mAh) en kan opgeladen worden via een USB Type-C kabel. Via deze ingang is het apparaat tevens constant te voorzien van stroom. Let op: voor constante voeding moet de kabel vrij geplaatst worden om te voorkomen dat deze in de knoop raakt.

De batterijlevensduur van de Curtain Driver E1 is gemiddeld 1 jaar. De werkelijke levensduur kan variëren en is afhankelijk van het gewicht van het gordijn, de lengte van de rails en de wrijving. Op basis van de volgende gegevens zal de Curtain Driver ongeveer 9 – 10 maanden werken: een rail van 1,5 meter, een gordijn met een gewicht van 12 kg, eenmaal per dag openen en sluiten.

Compatibel met populaire smart home ecosystemen via de Aqara Hubs, waaronder HomeKit, Alexa, IFTTT en meer. Matter ondersteuning zal beschikbaar zijn via een OTA update via de Aqara Hubs.

Kenmerken
  • Zigbee 3.0
  • Maximale belasting van 12kg
  • Ingebouwde oplaadbare accu
  • USB Type-C voor opladen of constante stroomvoorziening
  • Eenvoudige installatie zonder extra gereedschap
  • Ondersteuning voor instelbare openingssnelheid en apparaat groepering
  • Ingebouwde lichtsensor voor het automatisch aansturen
  • All-round compatibiliteit met alle populaire ecosystemen via de Aqara hubs
Eigenschappen "Aqara Curtain Driver E1 (Track Version)"
Batterij type: Rechargeable Li-Ion (Not Replaceable)
Bedrijfsvochtigheid: 0% ~ 95%
Communicatie & Protocol: Zigbee
Draadloos protocol: Zigbee 3.0
IP-waarde: IP20
Motor snelheid: 100 r/min
Voedingsconnector: USB-C
Product video
Compatibiliteit
Controller Controller FW Device FW Compatibility Status Note
Aqara Hub M2 n/a n/a Compatible
Aqara Camera Hub G2H (Pro) n/a n/a Compatible
Aqara Camera Hub G3 n/a n/a Compatible
Aqara Hub E1 n/a n/a Compatible
Aqara Hub M1S n/a n/a Compatible
Futurehome smarthub v1Not compatible
Homey ProNot compatibleExpected, for more information follow the Aqara topic on Homey forum
FIBARO Home Center 3Not compatible

Aqara producten

Aqara Camera E1
De Aqara Camera E1 is een bewakingscamera  die een goede toevoeging is voor je bestaande Aqara smart home.  De E1 Camera is standalone te gebruiken en  compatibel met Apple HomeKit Secure video en Alexa. Door de intelligente lokale software kan de camera personen en beweging detecteren. De camera kan personen en bewegingen volgen door de ingebouwde pan-and-tilt optie. Met de 2K 2304 x 1296p resolutie, ingebouwde microfoon en nachtvisie heb je overal en altijd goed zicht. De camera beschikt over 2-weg communicatie waardoor het mogelijk is om te communiceren.  Verder is kan de E1 Camera  beelden opslaan op een NAS (SMB 3.0 protocol) en op een SD-Kaart (niet mee geleverd).Dit betreft de officiële Europese versie met CE keuring en voldoet aan de wettelijke eisen.KenmerkenCompatibel met het Aqara smart home platform en compatibel met Homekit en  Alexa.2K 2304 x 1296p resolutieWifi 2.4 GHzPan-and-tilt 101o diagonaal, 350o pan en 67o  tiltNachtvisie2-weg communicatieUSB-C (5V 2A)SD-Kaart (512GB maximaal)NAS opslag (SMB 3.0 protocol) Ondersteboven en zijwaarts te monteren

€ 49,58*
Aqara Camera Hub G2H Pro
De Aqara Camera Hub G2H Pro is een intelligente camera en Zigbee hub. De camera heeft een 1080P Full HD resolutie en functies zoals bewegingsdetectie, geluidsdetectie, timelapse opname en privacyafdekking. Ook is met de ingebouwde microfoon en speaker, 2-weg communicatie mogelijk. De G2H Pro kan de videobeelden opslaan op een MicroSD kaart en op een NAS**. Dankzij de Zigbee hub functie kan de Camera Hub samenwerken met Aqara sensoren, controllers en andere accessoires. Tot slot heeft de Camera Hub Pro ondersteuning voor HomeKit Secure Video. Europese versie Dit betreft de officiële Europese versie met CE keuring en voldoet aan de wettelijke eisen. Kenmerken Ingebouwde sireneAbonnementsvrije notificatiesOnzichtbare IR-nacht-LED's 146° groothoeklens en 1080p-sensor 360° Stand en Flexibele Plaatsing Zigbee 3.0 hub voor bediening van maximaal 128 apparaten Compatibel met alle Aqara apparaten en maakt bediening mogelijk via Homekit, Alexa, Google Assistant en IFTTT Volledige HomeKit ondersteuning, de G2H Pro heeft verbeterde HomeKit-ondersteuning. Naast HomeKit Secure Video* en HomeKit enabled 2-weg audio, ondersteunt het nu alle 4 de modi van het HomeKit Security System die ook automatisch wordt gesynchroniseerd met de Aqara Security Guard. Ondersteuning voor streaming naar slimme displays van bijvoorbeeld Google Home MicroSD-ondersteuning - maximaal 512 GBTimelapse functie waarmee de dag kan worden samengevat in één korte videoActiviteit en privacy maskerende zones, de G2H Pro heeft een functie voor lokale privacy maskering, die voorkomt voorkomen dat bepaalde delen van het beeld worden opgenomen of verzonden naar servers van derden, zoals Google of Amazon. Gezichts- en pakketherkenning*: Dankzij de HomeKit Secure Video ondersteunt de G2H Pro ook gezichts- en pakketherkenning en meldingen die worden verwerkt Uitzonderingen* Om HomeKit Secure Video te ondersteunen, zijn een iCloud-abonnement, een HomeKit-hub en up-to-date iOS/iPad OS/ tvOS vereist. ** Sommige functies zijn mogelijk niet beschikbaar op het moment van de lancering *** Aqara-sensoren vereist voor deze functionaliteit

€ 62,80*
Aqara Camera Hub G3 (EU)
De Aqara Camera Hub G3 is een HomeKit Secure video met gezichts- en gebarenherkenning. De Camera Hub G3 heeft een 2K 2304 x 1296p resolutie. Dankzij de intelligente software en NPU processor kan de Camera Hub G3 gezichten en gebaren herkennen, die te gebruiken zijn voor notificaties en automatiseringen. Ook is met de ingebouwde microfoon en speaker, 2-weg communicatie mogelijk.Daarnaast heeft het apparaat een smart home hub functie dankzij de ingebouwde Zigbee 3.0 chip en IR controller. Het apparaat heeft een dual-band WiFi chip, waardoor je de Camera Hub G3 kan verbinden met de meest populaire WiFi frequentiebanden (2.4 GHz en 5 GHz). De camera hub is voorzien van een Type-C poort die gebruikt kan worden als video-uitgang. Hiervoor maakt het apparaat gebruik van de meest universele connector met het UVC-protocol. Dit zorgt voor low-latency en high definition video output. Dit betreft de officiële Europese versie met CE keuring en voldoet aan de wettelijke eisen. Kenmerken Zigbee 3.0 hub voor bediening van maximaal 128 apparaten Compatibel met alle Aqara apparaten en maakt bediening mogelijk via Homekit, Alexa, Google Assistant en IFTTT Kan bestaande infrarood apparaten bedienen Overal te monteren door de 1 / 4 schroefdraadaansluiting Videogesprek starten via de knop – druk lang op de cameraknop om een videobericht te versturen.

€ 90,90*
Aqara Ceiling Light T1M
De Ceiling Light T1M is een RGBIC plafoniere met een formaat van φ495mm en 75mm hoog die communiceert via Zigbee 3.0.  Het binnendeel is Instelbaar wit (2700K tot  6500K) en de rand is voorzien van RGBIC. Waarbij IC staat voor 'Independant Control' en de modules in de rand zijn in delen van kleur te veranderen voor de meest spectaculaire kleurwisselingen.KenmerkenHet formaat is φ495mm x 75mmHoofd verlichting wit instelbaar 2700K - 6500K - 30wattRGBIC Status Licht Ring met geavanceerde instellingen mogelijk via de Aqara app - 10 wattZigbee 3.0Zigbee repeater230 Volt0~95% relatieve luchtvochtigheidColor Rendering Index 90Maximaal 3450 LumenOnthoud laatste stand na uitschakelen

€ 123,96*
Aqara Cube T1 Pro
De Aqara Cube T1 Pro heeft alle voordelen van zijn voorganger en belangrijke verbeteringen. Het apparaat is namelijk nog gemakkelijker in gebruik, wordt ondersteunt door HomeKit en werkt met Zigbee 3.0. Daarnaast zijn de acties eenvoudig herkenbaar omdat elke kant is voorzien van een dobbelsteen indicator. De Aqara Cube T1 Pro heeft een brede compatibiliteit dankzij de nieuwe Scene Mode. De laatstgenoemde modi is ontwikkeld voor het gebruik als controller in het HomeKit ecosysteem. De verlichtings- en gordijnproducten van Aqara zijn optimaal te gebruiken met de nieuwe controller. Door de Cube T1 Pro te draaien kan je de helderheid en kleurtemperatuur van verlichting aanpassen en het openingspercentage van het gordijn bedienen. De functie is configureerbaar in de Aqara Home App. Twee modi – Scene Mode & Action Mode Met de Scene Mode kan je elke kant gebruiken om scènes of apparaten te bedienen. Elke kant heeft een dobbelsteenachtige indicator die het duidelijk maakt welke kant, welk apparaat bestuurt. Met de Action Mode gebruik je de Cube T1 Pro als de klassieke Cube, hierdoor gedraagt het apparaat zich als de klassieke Cube met behoud van andere voordelen zoals Zigbee 3.0. De Cube T1 Pro kent in deze modi 6 verschillende bewegingen, waaronder: schuiven, kantelen, draaien, aanraken, omkeren (180°) en keren (90°). Compatibel met populaire smart home ecosystemen via de Aqara Hubs, waaronder HomeKit, Alexa, IFTTT en meer. Tot slot, ondersteunt de Aqara Cube T1 Pro OTA-updates. Dit betekent verbeteringen en oplossingen toegevoegd kunen worden via firmware updates via een Aqara Hub. Matter ondersteuning zal beschikbaar zijn via een OTA update. Kenmerken Zigbee 3.0 Twee modi voor brede compatibiliteit Batterijgevoed (CR2450 standaard meegeleverd) Future-proof dankzij ondersteuning OTA updates All-round compatibiliteit met alle populaire ecosystemen

€ 19,00*
Aqara Curtain Driver E1 (Track Version)
De Aqara Curtain Driver E1 is een retrofit gordijncontroller met Zigbee 3.0. Het apparaat is eenvoudig op te hangen aan de rail of de roede. Geniet van automatische bediening van de bestaande gordijnen op basis van het weer, de tijd, de temperatuur of andere triggers. De Curtain Driver E1 heeft een krachtige motor en kan zware gordijnen (tot 12kg) trekken. Daarnaast heeft het apparaat een instelbare openingssnelheid, zodat de motor stiller werkt of het gordijn langzaam opent. Tevens is er ondersteuning voor apparaat groepering, hierdoor kan je met twee Curtain Drivers een raam met twee gordijnen tegelijkertijd openen. Dit betreft de officiële Europese versie met CE keuring en voldoet aan de wettelijke eisen.Twee versies beschikbaar: Track en Rod De Curtain Driver E1 ondersteunt vrijwel alle gordijnrails of -roedes. Rod versie: ondersteunt alle typen roedes Track versie: ondersteunt alle U- en I-railsHet product heeft een ingebouwde batterij (6400 mAh) en kan opgeladen worden via een USB Type-C kabel. Via deze ingang is het apparaat tevens constant te voorzien van stroom. Let op: voor constante voeding moet de kabel vrij geplaatst worden om te voorkomen dat deze in de knoop raakt. De batterijlevensduur van de Curtain Driver E1 is gemiddeld 1 jaar. De werkelijke levensduur kan variëren en is afhankelijk van het gewicht van het gordijn, de lengte van de rails en de wrijving. Op basis van de volgende gegevens zal de Curtain Driver ongeveer 9 – 10 maanden werken: een rail van 1,5 meter, een gordijn met een gewicht van 12 kg, eenmaal per dag openen en sluiten. Compatibel met populaire smart home ecosystemen via de Aqara Hubs, waaronder HomeKit, Alexa, IFTTT en meer. Matter ondersteuning zal beschikbaar zijn via een OTA update via de Aqara Hubs. Kenmerken Zigbee 3.0 Maximale belasting van 12kg Ingebouwde oplaadbare accu USB Type-C voor opladen of constante stroomvoorziening Eenvoudige installatie zonder extra gereedschap Ondersteuning voor instelbare openingssnelheid en apparaat groepering Ingebouwde lichtsensor voor het automatisch aansturen All-round compatibiliteit met alle populaire ecosystemen via de Aqara hubs

€ 74,37*
Aqara Curtain Driver E1 (Rod Version)
De Aqara Curtain Driver E1 is een retrofit gordijncontroller met Zigbee 3.0. Het apparaat is eenvoudig op te hangen aan de rail of de roede. Geniet van automatische bediening van de bestaande gordijnen op basis van het weer, de tijd, de temperatuur of andere triggers. De Curtain Driver E1 heeft een krachtige motor en kan zware gordijnen (tot 12kg) trekken. Daarnaast heeft het apparaat een instelbare openingssnelheid, zodat de motor stiller werkt of het gordijn langzaam opent. Tevens is er ondersteuning voor apparaat groepering, hierdoor kan je met twee Curtain Drivers een raam met twee gordijnen tegelijkertijd openen. Dit betreft de officiële Europese versie met CE keuring en voldoet aan de wettelijke eisen.Twee versies beschikbaar: Track en Rod De Curtain Driver E1 ondersteunt vrijwel alle gordijnrails of -roedes. Rod versie: ondersteunt alle typen roedes Track versie: ondersteunt alle U- en I-railsHet product heeft een ingebouwde batterij (6400 mAh) en kan opgeladen worden via een USB Type-C kabel. Via deze ingang is het apparaat tevens constant te voorzien van stroom. Let op: voor constante voeding moet de kabel vrij geplaatst worden om te voorkomen dat deze in de knoop raakt. De batterijlevensduur van de Curtain Driver E1 is gemiddeld 1 jaar. De werkelijke levensduur kan variëren en is afhankelijk van het gewicht van het gordijn, de lengte van de rails en de wrijving. Op basis van de volgende gegevens zal de Curtain Driver ongeveer 9 – 10 maanden werken: een rail van 1,5 meter, een gordijn met een gewicht van 12 kg, eenmaal per dag openen en sluiten. Compatibel met populaire smart home ecosystemen via de Aqara Hubs, waaronder HomeKit, Alexa, IFTTT en meer. Matter ondersteuning zal beschikbaar zijn via een OTA update via de Aqara Hubs. Kenmerken Zigbee 3.0 Maximale belasting van 12kg Ingebouwde oplaadbare accu USB Type-C voor opladen of constante stroomvoorziening Eenvoudige installatie zonder extra gereedschap Ondersteuning voor instelbare openingssnelheid en apparaat groepering Ingebouwde lichtsensor voor het automatisch aansturen All-round compatibiliteit met alle populaire ecosystemen via de Aqara hubs

€ 82,64*
Aqara Curtain Driver Starter Kit
Met de Aqara Curtain Driver Starter Kit heb je een complete oplossing om direct aan de slag te gaan. De Aqara Curtain Driver E1 is de meest eenvoudige oplossing om je gordijnen slim te maken. De Curtain Driver E1 is een retrofit gordijnmotor voor het bedienen en auto- matiseren van gordijnrails. Met slimme schema’s open je de gordijnen op gewenste tijden. Twee voordelen hiervan zijn dat je geniet van de zon in huis en de warmte goed verspreid. Automatische gordijnbediening brengt meer comfort, extra woongemak en een luxe beleving. De Starter Kit bevat de Aqara Hub E1 voor toegang tot de Aqara app. De hub kan je naar behoefte uitbreiden met meer slimme producten. Via de mobiele app (iOS + Android) kan je de gordijn motor automatiseren verbinden met andere slimme ecosystemen, waaronder Apple HomeKit. Inhoud 2x Aqara Curtain Driver E1 Track Version 1x Aqara Wireless Switch Mini 1x Aqara Hub E1 Use cases Automatisering met geofencing Slimme schema’s en bediening op afstand Bedien met je favoriete spraakassistent Voor links-, rechts- of middensluitende gordijnen Open en sluit het gordijn met de draadloze knop Bespaar op jouw energieverbruik met gordijnen Bekijk voor meer informatie Aqara Curtain Driver E1 Track Version Aqara Wireless Switch Mini Aqara Hub E1

€ 173,51*
Aqara Door and Window Sensor P2
De Aqara Door and Window Sensor P2 combineert Thread & Matter-ondersteuning in een iconische sensor. Het biedt gebruikers de mogelijkheid om de sensor direct te verbinden met een Thread Border-router van andere fabrikanten. Dit heeft twee belangrijke voordelen: de sensor kan direct worden gekoppeld aan een slimme speaker en profiteren van Matter-functionaliteit. Daarnaast biedt de nieuwe sensor geavanceerde automatiserings- en beveiligingsfuncties waar Aqara* bekend om staat. Belangrijk: De Aqara Door and Window Sensor P2 werkt alleen met een Thread Border Router. De Hub M3 is de enige Thread border router in het assortiment van Aqara. Voor sommige functies is een Aqara Border Router nodig. Bekijk uitgebreide beschrijving voor meer informatie. Matter ondersteuning* Met Matter hoeven gebruikers zich geen zorgen meer maken over verschillende ecosystemen en technische protocollen. Het enige wat nodig is, is een Matter-compatibele app en een Thread Border-router die Matter ondersteunt, wat resulteert in een vereenvoudigde verbinding tussen ecosystemen en platforms. Controle van status Blijf volledig op de hoogte met realtime meldingen op je smartphone. Je zult nooit een potentiële dreiging missen en hebt volledige controle over de veiligheid. Lokale huisautomatisering: Integreer de Door Window Sensor P2 in je smart home-ecosysteem om geavanceerde automatiseringen te creëren. Bijvoorbeeld het aanpassen van thermostaatinstellingen of het activeren van een beveiligingscamera wanneer een deur wordt geopend. Deze automatiseringen worden lokaal uitgevoerd, zonder afhankelijkheid van de cloud. Dit beschermt de privacy van de gebruiker en zorgt ervoor dat de automatiseringen blijven werken, zelfs zonder internetverbinding. Ondersteuning van spraakassistenten: De Aqara Door and Window Sensor P2 ondersteunt Apple Siri en Alexa. Via spraakassistenten kun je waarschuwingen ontvangen, deuropeningen controleren en de status van de deur controleren.   Eenvoudige installatie en onderhoud Gebruikers kunnen het op verschillende locaties en in verschillende situaties gebruiken. Met de krachtige CR123A-batterij** hoeven gebruikers zich geen zorgen te maken over frequente batterijvervanging, aangezien de batterij naar verwachting ongeveer 2 jaar meegaat. Extra functies in de Aqara Home App*** De P2-sensor heeft uitgebreide lokale parametersettings die beschikbaar zijn via de Hub M3. Gebruikers kunnen de gevoeligheid van de sensor fijn afstellen binnen een bereik van 1-3 cm en de slaaptijd aanpassen op basis van specifieke scenario's. Daarnaast kan de knop worden gebruikt om verschillende smart home-automatiseringen te activeren. Tot slot stuurt de Tamper Alarm-functie onmiddellijk waarschuwingen naar je smartphone als de sensor wordt gesaboteerd. Disclaimer * Een Thread Border Router en/of Matter Controller is vereist om de Door and Window Sensor P2 te gebruiken met een compatibel ecosysteem.  ** De levensduur van de batterij is afhankelijk van de verbinding met de Border Router en de Matter app. Voor de beste resultaten wordt een Aqara Border Router aanbevolen. *** Voor ondersteuning van Matter over Thread in de Aqara Home app is de Aqara Hub M3 vereist. De Aqara Hub M3 wordt verwacht in Q4 2023. Kenmerken Batterijgevoed (CR123A) Deur Raam Sensor met Thread Controleer de open/dicht status Voor verbinding met Matter is Thread Border Router vereist

€ 24,79*
Aqara Door and Window Sensor T1
De Aqara Door and Window Sensor T1 is een compacte sensor voor het detecteren open en dicht. De sensor werkt op een CR1632 batterij en communiceert via Zigbee 3.0. Met de sensor kan je objecten als deuren en ramen bewaken. De sensor is eenvoudig te monteren en er is geen gereedschap vereist. De status kan je gebruiken voor automatiseringen en notificaties. De T1 versie is de opvolger van de vorige generatie en heeft verschillende verbeteringen, waaronder Zigbee 3.0 en OTA-ondersteuning. Dit betreft de officiële Europese versie met CE keuring en voldoet aan de wettelijke eisen. Compatibel met populaire smart home ecosystemen via de Aqara Hubs, waaronder Matter, HomeKit, Alexa, Google Home, IFTTT en meer. Bovendien is de sensor ook direct compatibel met SmartThings via de Aeotec Smart Home Hub. In vergelijking met de vorige generatie heeft de T1 versie ook ondersteuning voor Over-The-Air (OTA) updates. Dit is alleen mogelijk in combinatie met een Aqara hub. Kenmerken Communicatie via Zigbee 3.0 Werkt op een batterij (CR1632) Bewaak deuren en ramen met de compacte magneet contact sensor Compatibel met populaire smart home ecosystemen via de Aqara Hubs, waaronder Matter, HomeKit, Google Home, Alexa en meer. Ondersteuning voor OTA updatesHomey Pro: vanaf versie 1.8.2 Compatibel

€ 16,52*
Aqara Dual Relay Module T2
De Aqara Dual Relay Module T2 is een geavanceerde Zigbee dubbele relais module om elektrische apparaten te schakelen, stroom te meten en potentiaalvrije contacten te bedienen. De module kan verschillende type apparaten bedienen, waaronder garagedeuren, elektrische motoren, boilers, schakelaars, verlichting en stopcontacten. De T2 module ondersteunt twee modi voor het schakelen van contacten: regulier (belast) en potentiaalvrij (onbelast). Dankzij de twee modi kan het apparaat traditionele- en elektrische apparaten intelligent maken. De Dual Relay Module T2 is compatibel met populaire smart home ecosystemen via een Aqara Hub, waaronder Apple Home, Alexa, Google Home en meer. Flexibele en veelzijdige oplossing De Dual Relay Module T2 is veelzijdig en kan op verschillende manieren worden gebruikt. De module kan gebruik je voor het schakelen van verlichting en stopcontacten. Tevens kan de module gebruikt worden voor het automatiseren van garagedeuren, buismotoren, boilers en verwarmingskleppen. Verwarmen op basis van warmtevraag De Aqara Radiator Thermostat E1 is perfect te combineren met de Dual Relay Module T2. De combinatie zorgt dat de verwarming geschakeld wordt op basis van de warmtevraag van één of meerdere thermostaten. Dit betekent dat de warmtebron (bijvoorbeeld een boiler/ ketel/ verwarmingsklep) wordt geschakeld op basis van de gewenste- en gemeten temperatuur. Vergrendeling en motorregeling De Double Relay Module T2 is eenvoudig en veilig aan te sluiten op AC-motoren. Hierdoor kan de module gebruikt worden voor het bedienen van de buismotor en de rolluik schakelaar. Energie monitoren en geheugen De dubbele relaismodule T2 heeft een geheugenfunctie voor de aan/uit-status, die de laatste status voor de stroomstoring onthoudt. Daarnaast biedt de module functies voor het meten van de energie en rapportages. Het meten van energie werkt alleen bij de reguliere (belaste) modus. Beveiligingsfuncties De module is voorzien van aanpasbare waarden voor beveiligingsfuncties. Hierbij kan de minimale- en maximale overstroom, overspanning en vermogen ingesteld worden. Bij het overschrijven van de waarden wordt automatisch de uitgang uitgeschakeld om veiligheid te garanderen.Draadloze schakelmodus Dankzij deze functie kan de bestaande wandschakelaar worden omgezet in een scènecontroller: het beveiligingssysteem in- of uitschakelen, gordijnen of verlichting bedienen met je oude bedrade schakelaar.*** Installatie op een DIN-rail Het ontwerp van de T2 is geschikt voor DIN-railmontage. Dit maakt het eenvoudig om de module te plaatsen in een schakelkast. De module wordt standaard geleverd met een DIN-rail adapter. Om de module in een inbouwdoos te plaatsen is een doos van min. 60mm diep vereist. Het exacte formaat van de module is: 45.5 × 48 × 24 mm. Maximale belastbaarheidLet op, de specificatie laat de totale belastbaarheid zien van beide relais, de individuele relais kunnen ook de maximale belastbaarheid aan, naar ratio van het totaal. Belast je Relais 1 met 8A op 230V dan kan je relais 2 maximaal met 2A belasten.AC:100-250V, 50/60Hz/Max.10A, Max 2500W (Incandescent Lamp); Max.1A, Max 250W(LED, CFL Fluorescent Lamp); Max 1A, Max 1/4 HP (Motor) M.1 DC: 24-30V: Max.10A, Max 300W (Resistive Load); 30-60V: Max.1A, Max 60W (Resistive Load); Kenmerken • Ondersteunt ZigBee 3.0 • Actieve energiemeting in reguliere (belaste) modus • Overstroom, overspanning- en overbelastingsbeveiliging. • Onthoud de aan/uit status bij stroomstoring • DIN-rail montage mogelijk, adapter standaard meegeleverd • Module kan gevoed worden met AC of DC • Te gebruiken met verschillende type schakelaars (puls en tuimel) • All-round compatibiliteit met alle populaire ecosystemen via Aqara hub

€ 28,92*
Aqara Energy & Comfort Starter Kit
Met de Aqara Energy & Comfort Starter Kit heb je een complete oplossing om direct aan de slag te gaan. De Aqara Smart Plug is de meest handige oplossing om energie te besparen. Met de Smart Plug kan je talrijke slimme scènes maken om je elektronica te automatiseren. Dankzij de timer modus & actieve energiemeting hou je grip op je energierekening. Het voordeel van de Smart Plug is dat die zelfs werkt wanneer er geen actieve internetverbinding is. De Starter Kit bevat de Aqara Hub E1 voor toegang tot de Aqara app. De hub kan je naar behoefte uitbreiden met meer slimme producten. Via de mobiele app (iOS + Android) kan je de slimme stekkers automatiseren verbinden met andere slimme ecosystemen, waaronder Apple HomeKit. Inhoud 5x Aqara Smart Plug 1x Aqara Wireless Remote Switch H1 (Double Rocker) 1x Aqara Hub E1 Use cases Bediening op afstand Automatisering met geofencing Bedien met je favoriete spraakassistent De timermodus voor automatisch schakelen Inzicht in het stroomverbruik met eenvoudige rapporten Bedien je verlichting en elektronica met de draadloze schakelaar Bekijk voor meer informatie Aqara Smart Plug  Aqara Wireless Remote Switch H1 Double Rocker Aqara Hub E1 

€ 156,98*
Aqara Hub E1
De Aqara Hub E1 is de meest compacte smart home hub met ondersteuning van alle Aqara apparaten. Dankzij het compacte formaat kan het apparaat overal geplaatst worden. Daarnaast kan de E1 Hub gebruikt worden als WiFi repeater. KenmerkenMeest compacte Zigbee 3.0 Hub voor bediening van maximaal 128 apparatenCompatibel met alle Aqara apparaten en maakt bediening mogelijk via HomeKit, Alexa, Google Assistant en IFTTTVoeding via USB-A poort, te gebruiken in een PC, laptop, powerbank, stekker adapter of routerVerstelbare positie, kan in vrijwel elke hoek gedraaid worden (210 graden)Wi-Fi Repeater Functie: De Hub E1 breidt niet alleen een Zigbee-netwerk uit, maar fungeert ook als Wi-Fi 2.4 GHz repeater en maakt de dekking van andere Aqara-hubs en andere Wi-Fi-apparaten stabieler

€ 22,31*
Aqara Hub M1S Gen2
De Aqara Hub M1S Gen2 is de smart home hub voor de bediening en automatisering van Aqara Zigbee apparaten. De M1S onderstreunt alle Aqara apparaten (EU versie) en kan max. 128 apparaten bedienen. De hub is voorzien van een ingebouwde luidspreker, RGB licht en licht sensor, in tegenstelling tot de vorige M1S, kan de sensor gebruikt worden in automatiseringen via de Aqara App. Daarnaast zijn de beltonen configureerbaar, hierdoor is het mogelijk om door de gebruiker gedefinieerde MP3 bestanden te uploaden en te gebruiken in automatiseringen.Kenmerken Zigbee 3.0 hub voor bediening van maximaal 128 apparaten Compatibel met alle Aqara apparaten en maakt bediening mogelijk via Homekit, Alexa, Google Assistant en IFTTT Configureerbare beltonen middels MP3 bestanden Ondersteuning voor alle 4 de HomeKit alarmmodi Verbeterde WiFi connectiviteit met een krachtigere 2 x 2 MIMO antenne Ingebouwde luidspreker, RGB licht en lichtsensor

€ 46,27*
Aqara Hub M2
De Aqara Hub M2 is de meest geavanceerde hub in het assortiment van Aqara. De Hub M2 maakt gebruik van Zigbee 3.0 en kan tot wel 128 slimme Zigbee apparaten koppelen om jouw smart home te realiseren. Ook beschikt de Hub M2 over een ingebouwde IR zender waardoor je niet Zigbee apparaten zoals je TV of Airco kan automatiseren. De ingebouwde speaker zorgt ervoor dat de Hub M2 ook te gebruiken is als deurbel gong of alarm sirene. Bedienen van de Hub M2 kan ook via Apple HomeKit of de Aqara Home app. De verbinding naar het internet kan zowel bedraad als draadloos en de Hub M2 voorzie je van stroom via de meegeleverde Micro-USB kabel. Dit betreft de officiële Europese versie met CE keuring en voldoet aan de wettelijke eisen. Naast een stuk veiligheid zorgt dat er ook voor dat als je de Hub M2 wil verbinden met de servers van Xiaomi dat dit gebeurt met de Europese servers.KenmerkenOndersteunt ZigBee 3.0. 360 graden infrarood bediening.  Ethernet RJ-45-poort.  Ingebouwde speaker.  Flexibele installatie.  Optionele batterij back-up.  Allround compatibiliteit met stemassistenten: Apple Siri, Amazon Alexa, Google Assistant en meer worden ondersteund.  Ondersteuning van alle vier Apple HomeKit native alarmmodi.  Er kunnen maximaal 128 Aqara Zigbee-apparaten worden aangesloten.

€ 49,58*
Aqara Hub M3
De Hub M3 is een veelzijdige Hub die op verschillende manieren in te zetten is. De volgende protocollen zijn aanwezig; Zigbee 3.0, Thread, Bluetooth, Infrarood en Wifi 2.4 en 5Ghz. Als Aqara Hub is deze geschikt om Aqara Zigbee 3.0 en Aqara Thread producten te koppelen en te automatiseren. Bluetooth is in gebruik voor het detecteren en gemakkelijk koppelen van producten via Thread. De infrarood blaster is te gebruiken voor het inleren en aansturen van apparaten en heeft een speciale infrarood Airco integratie en beide kan als Matter apparaat gebruikt worden (een Matter profiel moet beschikbaar zijn). Verder heeft de Hub M3 een speaker met aanpasbare ringtones en een maximaal volume van 95dB. De perfecte aanvulling op je alarm systeem of Aqara G4 deurbel.De integratie van Thread producten van andere fabrikanten is mogelijk. Maar een benodigd profiel kan ontbreken. De Hub M3 is net zoals andere Aqara producten te koppelen aan Google Home, Alexa en heeft een zeer uitgebreide koppeling aan Homekit. Als Matter - Thread Border router is een koppeling aan een Matter netwerk ook beschikbaar. Hierdoor is het mogelijk om Aqara Zigbee 3.0 apparaten te verbinden aan Matter. Verder zet Aqara in op lokale bediening met de Hub M3. Automatiseringen blijven lokaal functioneren ook als het internet weg valt. Door speciale ARK technologie zal bij het inzetten van meerdere Hub M3’s bij het weg vallen van de ‘master’ deze Thread functionaliteit overgenomen worden door een andere Hub M3. Voor de installatie kan er gebruik worden gemaakt van zowel 2.4 and 5ghz. Verder heeft de Hub M3 een RJ45 netwerk poort die ook POE geschikt is. Hiermee is de Hub M3 makkelijker te installeren op plekken waar niet direct een 230v voorziening is. Naast POE is de Hub M3 te voeden via een USB-C connector (5v 2A) KenmerkenZigbee 3.0 (Aqara)Thread Border routerMatterBluetooth (voor de verbinding van Thread apparaten)Wifi 2.4 en 5 GhzLAN RJ45 POEVoeding via POE of USB-C 5v 2AInfrarood blaster 360 graden (met inleer functie)Homekit geschikt

€ 107,43*
Aqara LED Strip T1
De Aqara LED Strip T1 is een multifunctionele LED Strip met Zigbee 3.0. De strip kan gebruikt worden voor RGB-CCT en Tunable White (6500K <> 2700K) en heeft een hoge kleurwaarde (90 CRI). Het unieke van de LED Strip T1 is dat ieder segment van de strip een eigen kleurinstelling kan weergeven. Hiermee is het mogelijk om unieke kleureffecten te weergeven. Daarnaast heeft de strip een lokale ‘Music Sync’ functie, hiermee kleurt de LED strip mee met het ritme van de muziek. De LED Strip heeft een lengte van twee meter en is tot 10 meter te verlengen met de Aqara LED Strip T1 Extension. De LED Strip T1 is compatibel met populaire smart home ecosystemen via een Aqara Hub, waaronder Apple Home, Alexa, Google Home en meer. Matter ondersteuning Met Matter hoeven gebruikers zich geen zorgen meer maken over verschillende ecosystemen en technische protocollen. De T1 is volledig compatibel met verschillende smart home ecosystemen. De T1 biedt ondersteuning voor Matter via een Aqara hub. 16 miljoen kleuren en instelbaar wit licht Er zijn talloze mogelijkheden om een kleur te kiezen! Met de optie voor instelbaar wit licht, variërend van koel (6500K) naar warm (2700K), of verlies jezelf in een wereld van levendige tinten. In de "colorful lamp bead mode" kun je jouw favoriete kleur kiezen of een scène instellen met kleurveranderingen voor de perfecte sfeer. RGBIC met gradiënteffectenDe strip is opgedeeld in 10 segmenten die individueel geconfigureerd kunnen worden. Hiermee kun je verschillende kleuren, dimstanden en kleurenprogramma's instellen. Muziek sync-modus: De LED Strip T1 heeft een ingebouwde geluidssensor die de lichtintensiteit kan aanpassen aan het ritme van de muziek. Hiervoor luistert het apparaat naar geluid met behulp van een microfoon en synchroniseert het de strip met het ritme van de muziek. Je kunt tot 8 standaardmodi voorspellen, verschillende sferen en scènes creëren en ertussen schakelen. Ook kun je de RGB-kleurverlichting aanpassen en kiezen tussen warme en koude tinten. Eén strip met verschillende kleurinstellingenMet de T1-strip kun je verschillende kleurinstellingen toewijzen aan één LED-strip om jouw kamer te verlichten. Met andere woorden, je kunt verschillende delen van één strip in verschillende kleuren instellen om unieke sferen te creëren. Aanpasbare lengte en eenvoudige installatieDe LED Strip T1 is in te korten in segmenten van 20 cm en uit te breiden tot wel 10 meter. Het uitbreiden kan met de LED Strip T1 Extension Kit. Zigbee 3.0 met Repeater functieIn vergelijking met Wi-Fi gebaseerde strips zorgt de Strip T1 niet voor overbelasting van je WiFI netwerk. Het werkt namelijk als een Zigbee mesh repeater en maakt je Zigbee-netwerk betrouwbaarder. Bovendien heeft de T1 een veel lager stroomverbruik in standby-modus, wat het product milieuvriendelijker en budgetvriendelijker maakt. Kenmerken Zigbee 3.0 Lengte LED Strip is 2 meter Uitbreidbaar via LED Strip T1 Extension Lokale muziek sync functie Compatibel met Matter via Aqara Hub LED Strip voor RGB+CCT & Tunable White Verschillende kleurinstelling per 20 cm van de strip Ondersteuning voor unieke kleur gradiënteffecten Kleur temperatuur van 2700K – 6500K, RGB 16 miljoen kleuren All-round compatibiliteit met alle Populaire ecosystemen via Aqara hubCompatibel met Homey vanaf 1.9.0

€ 41,31*
Aqara LED Strip T1 Extension 1m
Extensie voor de Aqara LED Strip T1. De Aqara LED Strip is te verlengen tot en met 10 meter. De extensie is voorzien van een ingebouwde connector, hierdoor heb je geen extra accessoires nodig om de strips met elkaar te verbinden. Zo kan je een grote oppervlakte voorzien van flexibele verlichting. Dit product is ontwikkeld voor de Aqara LED Strip T1

€ 12,39*
Aqara Motion and Light Sensor P2
De Aqara Motion and Light Sensor P2 is een batterij gevoede Thread & Matter sensor voor het detecteren van beweging en meten van licht intensiteit. Het biedt gebruikers de mogelijkheid om de sensor direct te verbinden met een Thread Border-router van andere fabrikanten. De Motion Sensor heeft een detectieboog van 170°. Bovendien kan de sensor dankzij de veelzijdige 360-graden stand overal geplaatst worden. Belangrijk: De Aqara Motion and Light Sensor P2 werkt alleen met een Thread Border Router. De Hub M3 is op dit moment de enige Thread border router in het assortiment van Aqara.Matter ondersteuningMet Matter hoeven gebruikers zich geen zorgen meer maken over verschillende ecosystemen en technische protocollen. Het enige wat nodig is, is een Matter-compatibele app en een Thread Border-router die Matter ondersteunt, wat resulteert in een vereenvoudigde verbinding tussen ecosystemen en platforms.Extra functies in de Aqara Home AppDe P2-sensor heeft uitgebreide lokale parametersettings die beschikbaar zijn via de Hub M3. Gebruikers kunnen o.a. de gevoeligheid en detectiezone van de sensor fijn afstellen.KenmerkenBatterijgevoed (CR2450 2x standaard meegeleverd)BewegingssensorLichtsensorConfigureerbare time-out detectie (via M3 hub)Extra breed gezichtsveldAanpasbare gevoeligheid (via M3 hub)All-round compatibiliteit met alle populaire ecosystemen

€ 28,92*
Aqara Motion Sensor P1
De Aqara Motion Sensor P1 is een batterijgevoede ZigBee sensor voor het detecteren van beweging en meten van licht intensiteit. Bij detectie van beweging of verandering van de omgevingslicht zal de sensor rapporteren aan de ZigBee hub. De Motion Sensor heeft een detectieboog van 170° voor maximaal 2 meter en 150° voor maximaal 7 meter. Bovendien kan de sensor dankzij de veelzijdige 360-graden stand overal geplaatst worden. De Motion Sensor P1 heeft een configureerbare detectie time-out (1 tot 200 seconden) en een instelbare gevoeligheid. De compacte sensor heeft een batterijlevensduur van 5 jaar. Dit kan bereikt worden door de LED indicatie uit te schakelen en een detectie time-out van langer dan 30 sec.Compatibel met populaire smart home ecosystemen via de Aqara Hubs, waaronder HomeKit, Alexa, IFTTT en meer. Matter ondersteuning zal beschikbaar zijn via een OTA update via de Aqara Hubs. Kenmerken Zigbee 3.0 Batterijgevoed (CR2450 standaard meegeleverd) Bewegingssensor Lichtsensor Configureerbare time-out detectie Extra breed gezichtsveld Aanpasbare gevoeligheid All-round compatibiliteit met alle populaire ecosystemen

€ 20,65*
Aqara Pet Feeder C1
De Aqara Pet Feeder C1 is een slimme automatische voerbak met Zigbee 3.0. Het apparaat is ontworpen om te verbinden met je smart home, voer schema’s uit te voeren en is op te nemen in automatiseringen. De Pet Feeder C1 heeft een functie voor schema’s en handmatige voer bediening op afstand via de Aqara Hubs. Via de Aqara Home app kan je eenvoudig de schema’s en automatiseringen instellen. Hierdoor kan de Pet Feeder C1 geactiveerd worden via sensoren of controllers. De mogelijkheid om te automatiseren met de Pet Feeder C1 maakt het product echt slim. Werkt lokaal De Pet Feeder C1 werkt op een USB-voeding (een USB-voedingsadapter wordt niet standaard meegeleverd) en heeft een optionele back-up batterij (LR20). Omdat de schema functie lokaal wordt uitgevoerd zorgt dit ervoor dat de Pet Feeder C1 altijd blijft functioneren, zelfs als de hub of internetverbinding uitvalt. Statistieken via Aqara Home app Geen enkel type voer en huisdier is hetzelfde. Dankzij de handige statistieken geeft de Pet Feeder C1 inzicht in de hoeveelheid voer die per dag is geconsumeerd. Via de Aqara Home app kan je de portie in grammen toevoegen, op deze manier heb je toegang tot statistieken en kan je precies zo veel voer geven als je huisdier nodig heeft. Voedertank De voedertank heeft een grote inhoud van 4L, dit is geschikt voor kleine- en middelgrote huisdieren. Een 4-liter voedseltank is geschikt voor zowel katten als honden tot 15 kg en kan circa 1,7 kg dierenvoer bevatten. Dit is één maand voeding voor een kat van 4 kg*. De voedertank houdt het voer vers en droog. Bij de Pet Feeder C1 wordt standaard droogmiddel meegeleverd. Daarnaast is de deksel voorzien van een anti-mors constructie, zodat het voer niet uit de tank valt als het apparaat wordt gekanteld. Alle onderdelen die in contact komen met voedsel zijn gemaakt van veilig materiaal. De roestvrijstalen kom, plastic tank en rubberen dispenser wiel zijn allemaal eenvoudig te verwijderen en schoon te maken. Tot slot, heeft de Pet Feeder C1 een ingebouwde microfoon die kan gebruikt worden om een bericht op te nemen. Het bericht wordt afgespeeld wanneer het voer wordt gegeven. De microfoon en het bericht werken enkel via het apparaat en zijn verder niet te gebruiken via de Aqara hubs. Compatibel met populaire smart home ecosystemen voor spraakbediening via de Aqara Hubs. Bediening via Siri, Alexa, Google, IFTTT werkt via Aqara Home scènes en automatiseringen. Kenmerken Zigbee 3.0 Repeater in het Zigbee netwerk Werkt op een USB-A aansluiting Optionele back-up batterij (3 x LR20, niet standaard meegeleverd)  Automatische voerbak met 4L tank Schema functie voor voer werkt lokaal All-round compatibiliteit met alle populaire spraakassistenten via de Aqara hubs *Gebaseerd op data van petmd.com (dagelijks 50g)

€ 90,90*
Aqara Presence Sensor FP2
De Aqara Presence Sensor FP2 is een unieke aanwezigheidssensor en werkt met WiFi. De sensor maakt gebruik van geavanceerde millimeterradartechnologie (mmWave) voor nauwkeurige detectie van mensen. De sensor werkt zelfs bij lichte bewegingen. Daarnaast is de sensor voorzien van zonepositionering, dit maakt de sensor multifunctioneel voor verschillende toepassingen. Eén ruimte kan verdeeld worden in max. 30 kleine zones. De sensor kan maximaal vijf personen herkennen. Verder beschikt de FP2 sensor over functies zoals valherkenning en een ingebouwde lichtsensor. De FP2 sensor ondersteunt verschillende populaire ecosystemen, waaronder Apple Home, zonder gebruik van een Aqara Hub. Dit maakt de toepasbaarheid van deze unieke sensor enorm breed. Zone positionering & detectie van meerdere personen Eén presence sensor kan een ruimte bewaken tot ca. 40m2*. Dit is één van de grote voordelen ten opzichte van een reguliere PIR Motion Sensor. Bovendien kan een ruimte opgedeeld worden in maximaal 30 zones, bijvoorbeeld de bank, bed, bureau. Op basis van deze zones kunnen er individuele automatiseringen gemaakt worden. De FP2 sensor kan tot 5** personen gelijktijdig in een ruimte detecteren. Hierdoor kan je terwijl je een ruimte verdeelt, de automatiseringen ook automatisch laten reageren op de positie van de verschillende personen. Nauwkeurig en privacy Met de FP2 sensor houd je rekening met de privacy en heb je toegang tot een enorme nauwkeurige sensor voor automatiseringen. Het signaal kan men detecteren, zonder beelden te verzamelen. Millimeter-wave technologie staat bekend om betrouwbare detectie ongeacht je positie, zelfs wanneer je zit of slaapt. Werkt met Apple Home en meer De FP2 sensor is compatibel met Apple Home, Alexa en Google Home. Zowel de aanwezigheids- en lichtsensor worden herkend. De FP2 sensor is te integreren zonder een hub. Dit maakt het gebruik van de sensor enorm laagdrempelig en is een unieke oplossing voor wie zijn smart home wil uitbreiden****. Valdetectie en waarschuwingen De FP2 sensor informeert je wanneer iemand in een kamer valt***. Hierdoor hoeft men geen camera binnenshuis te plaatsen voor constante monitoring. Dit maakt de sensor de meest privé oplossing voor het monitoren van je. Het bereik is een straal van 2 meter met een nauwkeurigheid van >98%. De aanbevolen installatiehoogte is 2,5m – 2,8m. Ingebouwde lichtsensor, lokale automatisering en eenvoudige installatie Met de ingebouwde lichtsensor in het Aqara ecosysteem maak je de meest geavanceerde automatiseringen. Nadat het product is geinstalleerd werkt het product lokaal. De FP2’s automatiseringen werken dus onafhankelijk van het internet. Verder zijn er verschillende installatiemethoden zodat de sensor kan ingezet worden voor verschillende scenario’s. IPX5 en verborgen USB-C ingang Dankzij de IPX5-rating kan de sensor geïnstalleerd worden in vochtige omgevingen, waaronder badkamers. De sensor heeft een USB-C poort waardoor je eenvoudig een kabellengte naar jouw wens kan gebruiken. De FP2 sensor wordt standaard geleverd met een Type-C kabel van 2 meter. *De aanbevolen grootte is 10m2 – 40m2. **Het beste resultaat kan worden bereikt bij maximaal 3 personen. *** Alleen plaatsing aan het plafond wordt ondersteund voor valdetectie. De functie kan alleen de meeste normale valscenario's signaleren en kan niet worden gebruikt ter vervanging van medische apparatuur. Momenteel kan valdetectie geen onderscheid maken tussen langzaam tegen een muur vallen of flauwvallen na het zitten. ****Bluetooth is beschikbaar voor de toekomstige ondersteuning van Matter. Kenmerken Sensor voor detecteren aanwezigheid en traceren positie Voor detectie tot 5 personen in een ruimte Werkt op stand-alone via WiFi, geen Aqara Hub vereist All-round compatibiliteit met alle populaire ecosystemen, waaronder Apple Home IPX5-rating Voeding via USB Type-C kabel

€ 69,41*
Aqara Radiator Thermostat E1
De Aqara Radiator Thermostat E1 is een thermostaatkraan met Zigbee 3.0. Het apparaat is ontworpen voor bediening van de meeste radiatoren die worden toegepast in woonkamers, badkamers en zelfs vloerverwarming. De thermostaatkraan wordt geleverd met adapters voor verschillende ventielen en is compatibel met M30 x 1.5mm, Danfoss RA, RAV en RAVL. Dit betreft de officiële Europese versie met CE-keuring en voldoet aan de wettelijke eisen.De Radiator Thermostat kan gebruikt worden met een externe temperatuursensor (incl. HomeKit). Hierdoor kan de thermostaatkraan de metingen ontvangen van de Aqara temperatuur- en vochtigheidssensor.Ondersteuning voor apparaat groepering. Bij gebruik met meerdere radiatoren in één kamer worden de thermostaatkranen gesynchroniseerd voor de meest efficiënte manier op basis van de actuele kamertemperatuur.Om verspilling te voorkomen heeft de Radiator Thermostat een 2-in-1 deur-/raam openingsdetectie. De thermostaatkraan kan plotselinge temperatuurdalingen detecteren. Dit kan zowel op basis van de ingebouwde temperatuursensor en via een Aqara Door/Window Sensor via automatiseringen. De oplossing met de externe sensor werkt betrouwbaarder omdat de Radiator Thermostat E1 hier direct reageert op de trigger van de Door/Window Sensor.De Radiator Thermostat wordt gevoed door 2 x AA batterijen. De gemiddelde batterijduur is circa 1 jaar dankzij het energiezuinige Zigbee protocol. De werkelijke levensduur kan variëren en is afhankelijk van het gebruik. De batterijlevensduur van 1 jaar is berekend op basis van dat het apparaat: 8 keer per dag gedurende 165 dagen en eenmaal per 2 weken gedurende 200 dagen wordt gebruikt.Compatibel met populaire smart home ecosystemen via de Aqara Hubs, waaronder HomeKit, Alexa, IFTTT en meer. Matter ondersteuning zal beschikbaar zijn via een OTA update via de Aqara Hubs.KenmerkenZigbee 3.0Werkt op 2x AA batterijenIngebouwde temperatuursensor2-in-1 open raam detectieTe verbinden met externe sensoren, bijv. temperatuursensor en deur-/raam sensorLED scherm met backlightCompatibel met de meest populaire ventielen (M30 x 1.5mm, Danfoss RA, RAV en RAVL)All-round compatibiliteit met alle populaire ecosystemen via de Aqara hubsCompatible met Homey vanaf versie 1.9.0

€ 45,45*
Aqara Radiator Thermostat Starter Kit
Met de Aqara Radiator Thermostat Starter Kit heb je een complete oplossing om direct aan de slag te gaan. De Aqara Radiator Thermostat E1 is perfect te gebruiken in woningen en op locaties met een centrale thermostaat of met stadsverwarming. Met de slimme schema’s verwarm je één of meerdere ruimtes alleen op de gewenste tijden. Het voordeel bij centrale verwarming is dat je het verwarmingscircuit korter maakt, minder warmte gebruikt wanneer dit niet nodig is en je dus energie bespaard.De Starter Kit bevat de Aqara Hub E1 voor toegang tot de Aqara app. De hub kan je naar behoefte uitbreiden met meer slimme producten. Via de mobiele app (iOS + Android) kan je de rolgordijn motor automatiseren verbinden met andere slimme ecosystemen, waaronder Apple HomeKit. Inhoud Starter Kit5x Aqara Radiator Thermostat E1 1x Aqara Hub E1 - Monitoren van de temperatuur;- Ondersteuning van geofencing; - Meerdere thermostaten groeperen; - Persoonlijke verwarmingsschema's;- De verwarming op afstand te bedienen; - Koppeling met Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa, IFTTT en nog veel meer. Aqara Radiator Thermostat E1 De Aqara Radiator Thermostat E1 is een thermostaatkraan met Zigbee 3.0. Het apparaat is ontworpen voor bediening van de meeste radiatoren die worden toegepast in woonkamers, badkamers en zelfs vloerverwarming. De thermostaatkraan wordt geleverd met adapters voor verschillende ventielen en is compatibel met M30 x 1.5mm, Danfoss RA, RAV en RAVL. Dit betreft de officiële Europese versie met CE-keuring en voldoet aan de wettelijke eisen. De Radiator Thermostat kan gebruikt worden met een externe temperatuursensor (incl. HomeKit). Hierdoor kan de thermostaatkraan de metingen ontvangen van de Aqara temperatuur- en vochtigheidssensor.Ondersteuning voor apparaat groepering. Bij gebruik met meerdere radiatoren in één kamer worden de thermostaatkranen gesynchroniseerd voor de meest efficiënte manier op basis van de actuele kamertemperatuur.Om verspilling te voorkomen heeft de Radiator Thermostat een 2-in-1 deur-/raam openingsdetectie. De thermostaatkraan kan plotselinge temperatuurdalingen detecteren. Dit kan zowel op basis van de ingebouwde temperatuursensor en via een Aqara Door/Window Sensor via automatiseringen. De oplossing met de externe sensor werkt betrouwbaarder omdat de Radiator Thermostat E1 hier direct reageert op de trigger van de Door/Window Sensor.De Radiator Thermostat wordt gevoed door 2 x AA batterijen. De gemiddelde batterijduur is circa 1 jaar dankzij het energiezuinige Zigbee protocol. De werkelijke levensduur kan variëren en is afhankelijk van het gebruik. De batterijlevensduur van 1 jaar is berekend op basis van dat het apparaat: 8 keer per dag gedurende 165 dagen en eenmaal per 2 weken gedurende 200 dagen wordt gebruikt.Compatibel met populaire smart home ecosystemen via de Aqara Hubs, waaronder HomeKit, Alexa, IFTTT en meer. Matter ondersteuning zal beschikbaar zijn via een OTA update via de Aqara Hubs.KenmerkenZigbee 3.0Werkt op 2x AA batterijenIngebouwde temperatuursensor2-in-1 open raam detectieTe verbinden met externe sensoren, bijv. temperatuursensor en deur-/raam sensorLED scherm met backlightCompatibel met de meest populaire ventielen (M30 x 1.5mm, Danfoss RA, RAV en RAVL)All-round compatibiliteit met alle populaire ecosystemen via de Aqara hubsAqara Hub E1 De Aqara Hub E1 is de meest compacte smart home hub met ondersteuning van alle Aqara apparaten. Dankzij het compacte formaat kan het apparaat overal geplaatst worden. Daarnaast kan de E1 Hub gebruikt worden als WiFi repeater. KenmerkenMeest compacte Zigbee 3.0 Hub voor bediening van maximaal 128 apparatenCompatibel met alle Aqara apparaten en maakt bediening mogelijk via HomeKit, Alexa, Google Assistant en IFTTTVoeding via USB-A poort, te gebruiken in een PC, laptop, powerbank, stekker adapter of routerVerstelbare positie, kan in vrijwel elke hoek gedraaid worden (210 graden)Wi-Fi Repeater Functie: De Hub E1 breidt niet alleen een Zigbee-netwerk uit, maar fungeert ook als Wi-Fi 2.4 GHz repeater en maakt de dekking van andere Aqara-hubs en andere Wi-Fi-apparaten stabieler

€ 227,26*